Джаки Ърл Хейли и Ева Грийн

Deadline съобщават, че Ева Грийн ще се присъедини към най-новия съвместен проект на Тим Бъртън и Джони Деп, озаглавен „Dark Shadows, който представлява екранизация по едноименната готическата сапунена опера на ABC, излъчвана между 1966-1971 и разказваща за пътуване във времето, паралелна вселена и един куп магически и свръхестествени същества, сред които вампира Барнабас Колинс (Джони Деп). Тя ще влезе в ролята на вещицата Анджелик, която превръща Барнабас Колинс във вампир в края на 18 век.

Само преди ден от Deadline съобщиха, че и Джаки Ърл Хейли и Бела Хийткоут също водят преговори за участие във филма. Роршах, както предпочитаме да го наричаме (Фреди Кругър все още е само и единствено Робърт Ингланд) ще изпълнява ролята на злия измамник Уили Лумис –  доста важен човек в сериала – който освобождава Барнабас Колинс от семейния му мавзолей и се превръща в негов слуга. А Бела Хийткоут евентуално ще бъде любовнияния интерес на Колинс, Виктория Уинтърс. Виктория е главният герой на сериала още от неговото начало, преди да се появят свръхестествените елементи (които между другото го правят популярен).

Разбира се, взаимоотношенията между героите не са толкова прости, колкото звучи на пръв поглед, все пак става дума за сапунка, и ако искате да знаете повече подробности, може да го направите в Wikipediа.

Сценарият на „Dark Shadowsе дело Джон Август („Голяма риба”), режисьор както вече стана ясно е Тим Бъртън, а снимките се очаква да започнат по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Обещаващо. Ева Грийн ще се намести удобно в ролята. Само дано Бъртън ограничи кретениите на Деп, че от Пиратите насам не може да излезе от роля….