Първи снимки на черното злато на Жан-Жак Ано

от на 2011-02-21
 

"Black Gold"

Тази новина е доста старичка вече, но първо грипната епидемия не прощава и второ, какъв по-добър начин да започнем седмицата от няколко наистина впечатляващи кадъра от „Black Gold” на Жан-Жак Ано. Като сериозни фенове на Ано сме особено благодарни на HeyUGuys и The Playlist, които представят първия поглед към драмата, описвана като комбинация от „Лорънс Арабски” и „Ще се лее кръв”. И гледайки снимките, разбираме защо.

"Black Gold"

"Black Gold"

Главните участници са пустинята Сахара и Антонио Бандерас, когото ще видим в ролята на арабски принц от 30-те години на миналия век, разкъсван между консервативния си баща и влиянието на либералния си тъст. В останалите роли ще видим Марк Стронг, Фрейда Пинто и Тахар Рахим („Un Prophete”), а премиерата се очаква да е май месец на тазгодишния фестивал в Кан.

Black Gold” определено е един от филмите, които чакаме с нетърпение тази година и сме сигурни, че ще стигне и до родните кина – Ано има сериозна фен-база в България. Спомняме си как режисьорът дойде да представи „Мечката”, който и до ден днешен си остава един от най-любимите ни филми.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте