Райън Гослинг ще участва в „Logan’s Run”

от на 2011-02-11
 

Раян Гослинг

След като в средата на ноември миналата година стана ясно, че Карл Ринш напуска „Logan’s Run” за да се съсредоточи върху работата си по „47 Ronin” с Кеану Рийвс, подготвяният от „Warner” и продуциран от Джоуел Силвър и Акива Голдсман римейк отново бе оставен в незавидна позиция, което, честно казано, отвсякъде ни намирисваше на спрян проект.

За наше щастие обаче, случаят не се оказа такъв и сега Deadline съобщават, че датският режисьор Никълъс Уиндинг Рефн („Bronson”, „Valhalla Rising”) е подписал договор със „Silver Pictures” да застане начело на проекта, и което е по-важното: те съобщават, че Райън Гослинг (който работи с Рефн по предстоящия „Drive”) може да изпълни главната роля на Логан.

Новините са добри първо защото искаме да видим „Logan’s Run” и смятаме, че това е един от смятаните за класика фантастични филми, които всъщност биха спечелили от осъвременяване, и второ: Гослинг ни кефи (тези, които си мислят, че знаят защо, да си затварят устата) и адски много ще се радваме да го видим в главната роля на голяма холивудска продукция – сигурни сме, че той има какво да предложи.

„Logan’s Run” разказва за едно антиутопично бъдеще, в което проблемите на обществото с нарастващата популация и изразходването на природните ресурси са решени със закон, според който всички хора, които навършат тридесет години биват убивани. Тези, които решават да не се съобразят със зловещата си съдба се наричат бегълци или в оригинал Runners. Те са преследвани от специална група хора известни като Sandmen. Главният герой на филма Логан е такъв Sandman, който след настъпването на тридесетата си годишнина, решава да се бори за живота си.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте