WTF трейлър на седмицата “People In The Sun”

от на 2011-01-02
 

“People In The Sun”

За да не се разочаровате, веднага ви предупреждаваме, че тази седмица WTF трейлърът ни не е в добре познатия ви стил.

Въпреки това, според нас той несъмнено принадлежи към рубриката, защото колкото пъти го гледаме, реакцията ни винаги е WTF? Ако пък чак толкова държите WTF трейлърът ви да е малко… по-така, накрая сме ви приготвили един допълнителен бонус.

People In The Sun” е традиционна лятна комедия (доколкото норвежка комедия може да е традиционна) с една малка уловка – краят на света. Вижте!

(Чрез Twitch)

Нямаме никаква представа за какво се говори в този тийзър, но по метода на разваления телефон разбираме, че единият мъж иска да прави секс с жената на другия. Не знаем за вас, но според нас тази размяна на забавни баналности определено прави трейлъра още по-интересен.

Трябва да кажем също, че с този филм, „The Troll Hunter”, „Rare Exports” и „Sint” в северните страни се оформя явление, което като нищо ще измести от сърцето ни любовта към френския и испанския ренесанс в хорърите, които наблюдаваме през изминалите няколко години.

А сега, ето го и бонуса.

Става дума за предстояща анимационна серия озаглавена „Health And Physical Education For 30 Year Olds”, която цели да повиши сексуалната ни култура. И да, естествено, че анимацията е японска, кой друг би измислил подобно нещо.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте