Трейлър и плакат на Son Of No One с Пачино и Тейтъм

от на 2011-01-21
 

The Son Of No One

„TheSon Of No One” на Дито Монтиел („Уличен бой”) е филмът, който ще закрие тазгодишното издание на фестивала в Сънденс. Той разказва за млад полицай, който следвайки стъпките на починалия си баща е назначен в квартала, където е израснал. В тежката и мрачна атмосфера след 9.11, той се натъква на стара тайна, която може да коства живота му и този на семейството му.

Звучи като класическа полицейска драма, макар че Чанинг Тейтъм, който изпълнява главната роля, я описва като „психо драма с акцент на психо”. Което лично на нас ни допада. Във филма участват още Ал Пачино, Жулиет Бинош, Рей Лиота, Кейти Холмс и Трейси Морган.

Да видим сега. От едната страна имаме Ал Пачино, Жулиет Бинош и Рей Лиота, които харесваме адски много, а от другата Чанинг Тейтъм, Кейти Холмс и Трейси Морган, които меко казано, не са ни особено симпатични. Всъщност Морган е готин в “30 Rock”, но това, което сме гледали от него в киното, никак не ни радва, а и тук чуваме, че го раздава и  сериозен, така че го слагаме в отрицателната част.

Така получаваме известно равновесие, но когато към него добавим и изненадващия факт, че сме склонни да си затворим очите пред определени недостатъци, ясно личащи от трейлъра (не ни питайте защо), везните леко се накланят в полза на желанието да хвърлим едно око на филма. А пък и винаги сме си падаме по полицейските драми.

П.П. Мустачките на „Чайника“ са просто потресаващи!

Son Of No One

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-01-22 at 01:09

  След като Ал се е съгласил да участва – значи има нещо яко в сценария.

  Отговор

 • 2011-01-22 at 01:57

  Със сигурност, чел съм му една книга, където казва как си избира роли и после коментарите му, за това, защо самият филм се е получил тъп.

  Защото нали се сещаш, никой не си казва ебаси тъпия сценарии, я да се снимам в него. :)

  Отговор

Коментирайте