The Son Of No One

„TheSon Of No One” на Дито Монтиел („Уличен бой”) е филмът, който ще закрие тазгодишното издание на фестивала в Сънденс. Той разказва за млад полицай, който следвайки стъпките на починалия си баща е назначен в квартала, където е израснал. В тежката и мрачна атмосфера след 9.11, той се натъква на стара тайна, която може да коства живота му и този на семейството му.

Звучи като класическа полицейска драма, макар че Чанинг Тейтъм, който изпълнява главната роля, я описва като „психо драма с акцент на психо”. Което лично на нас ни допада. Във филма участват още Ал Пачино, Жулиет Бинош, Рей Лиота, Кейти Холмс и Трейси Морган.

http://www.youtube.com/watch?v=BuVwb9nLZ20

Да видим сега. От едната страна имаме Ал Пачино, Жулиет Бинош и Рей Лиота, които харесваме адски много, а от другата Чанинг Тейтъм, Кейти Холмс и Трейси Морган, които меко казано, не са ни особено симпатични. Всъщност Морган е готин в “30 Rock”, но това, което сме гледали от него в киното, никак не ни радва, а и тук чуваме, че го раздава и  сериозен, така че го слагаме в отрицателната част.

Така получаваме известно равновесие, но когато към него добавим и изненадващия факт, че сме склонни да си затворим очите пред определени недостатъци, ясно личащи от трейлъра (не ни питайте защо), везните леко се накланят в полза на желанието да хвърлим едно око на филма. А пък и винаги сме си падаме по полицейските драми.

П.П. Мустачките на „Чайника“ са просто потресаващи!

Son Of No One

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Със сигурност, чел съм му една книга, където казва как си избира роли и после коментарите му, за това, защо самият филм се е получил тъп.

    Защото нали се сещаш, никой не си казва ебаси тъпия сценарии, я да се снимам в него. 🙂