Пълен трейлър на „TILT”

от на 2011-01-25
 

TILT

Знаете как стоят нещата, затова няма какво да се обясняваме. Който иска да си хейтва, да си хейтва на воля, който иска да си се превъзнася излишно, да си се превъзнася – честно казано, хич не ни пука.

Лично ние намираме този трейлър за по-слаб от тийзъра, но решихме, че си заслужава да го пуснем само заради последната реплика на Филип Аврамов, точно след заглавието.

Всеки с елементарна кино култура, веднага ще разбере тази… ето тук идва нашето затруднение и интерес… омаж, пародия или закачка с класическия филм на Артър Пен? Отдавна искаме да видим подобно нещо в български филм, просто се надявахме да не е толкова очевидно.

Надяваме се, че става дума за шега и своеобразен поклон и Аврамов просто буди някого, така както ние бихме събудили някой приятел, а не става въпрос за драма или за буквален цитат.

В началото на 90-те години, четирима приятели търсят начин да спечелят пари, за да отворят собствен бар, който ще се казва TILT. При случайна среща на Сташ (Явор Бахаров) и Беки (Радина Кърджилова) се стига до страстна любовна авантюра. Внезапно бандата е заловена в нелегално разпространение на порно филми. Бащата на Беки, действащ полковник, лично се заема със случая и ги заплашва със затвор. Единственият начин да ги остави на мира е Сташ и Беки да спрат да се виждат. Групата решава да избяга в малък немски град. Като бедни емигранти те попадат в поредица смешни и абсурдни ситуации. Сташ прави непрекъснати, но безуспешни опити да се свърже с Беки; накрая бандата решава да се прибере обратно. През това време България се е променила изцяло – Беки също…

„TILT” e дебютният филм на режисьора Виктор Чучков- син. Повече за филма можете да откриете на официалния му сайт.

Премиерата е на 11.02.2011.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-01-25 at 16:53

  Мен финалната "Мисури"-реплика ме подразни, може би защото адски насериозно беше сложена. Ако във филма е представена като омаж, ще им простя, ама трейлърът е толкова зле, че едва ли някой би им простил останалото.

  Отговор

 • 2011-01-25 at 18:24

  Тъпо изглежда трейлъра верно. :)

  А репликата, щом успя да ме накара да напиша новина, значи си е свършила работата. :) Ще мине бая време обаче, преди подобни закачки, да се случват плавно и естествено. В типична БГ историйка, омаж към "По Мисури", представяш ли си? Ебаси! :)

  Отговор

 • 2011-01-25 at 18:32

  Ебаси, indeed. Да не говорим, че аудиторията на филма няма изобщо да се усети, 'щото на тях "По Мисури" и Артър Пен нищо не им говорят.

  Отговор

 • 2011-01-25 at 20:23

  Да, прав си. То на тия дето се занимават с кино нищо не им говори, ти за аудиторията. :(

  Отговор

 • 2011-01-25 at 20:37

  В крайна сметка, колкото и да е лош трейлъра, не може да бие по тъпота този на HDSP 😉

  Отговор

 • 2011-01-25 at 21:14

  Аз не знам кой ми е по-тъп. :)

  Отговор

Коментирайте