Арнолд Шварценегер

Любимата на малки и големи Институция, Арнолд Шварценегер, е пред края на последния си мандат като губернатор на Калифорния и е напълно нормално феновете да са развълнувани пред възможността той да се завърне към киното.

Кратичката му поява в „The Expendables: Непобедимите” – едно от най-хубавите неща във филма – отново ни напомни какво удоволствие бе да го гледаме на екран, дори и във филмите, които не му се получаваха съвсем, и бихме били адски доволни да го видим отново как рита задници и въздава правосъдие.

Е, шансовете това да се случи съвсем не са малки. Наскоро той сподели, че „правенето на филми е част от бъдещите ми планове. Един ден чакането ще свърши и нямам търпение да се заема с това”. И ако това не ви е достатъчно, в интервю за немския сайт krone.at той споделя, че в момента гледа три различни сценария, като към един от тях проявява по-сериозен интерес. Ето и точните му думи:

Арнолд Шварценегер

„В момента чета три сценария. От единия сценарий, който обмислям от доста време, още преди да стана губернатор, съм особено възхитен. В него ще играя стар войник, който накрая на войната получава заповед да убие група деца. Той обаче не го прави и ги спасява с риск за собствения си живот. Сценарият е базиран на истинска история.”

Според запознати сценарият, за който става въпрос, е озаглавен „With Wings as Eagle” и е дело на Рандал Уолъс („Смело сърце”). Изглежда, че Арнолд е бил спряган за главната роля още преди години, и оттогава насам, проектът се е превърнал в мечта за феновете.

По-подробен синопсис е представен от TheArnoldFans: По време на Втората световна война, американски бомбардировач е свален, а пилотът и екипажът му са пленени от германците. Когато е изпратена заповед пилотът и още 9 000 пленници да бъдат екзекутирани, отговорният немски офицер (Шварценегер) отказва да се подчини.

Всичко това е супер, но засега нямаме точен отговор на въпроса кога бат Арни ще се завърне и стискаме палци това да е скоро. А за тези, които смятат, че е прекалено дърт, за да се връща, не мислете, че самият той не го осъзнава. Не ни се вярва, че би постигнал всичките си неоспорими успехи в живота, ако нямаше поне малко акъл в главата си.

„За в бъдеще трябва да адаптирам ролите към годините ми. Клинт Истуд го направи по същия начин. Екстремните битки и престрелки вече не са възможни. Искам да съм по-смел като актьор и смятам, че мога да го постигна. Като гъба съм, попиваща всичкото познание, и винаги имам желание да научи нови неща.”

За финал ви предлагаме да си припомните 160 най-добри филмови реплики на Арнолд.

Амин!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. След като терминира Калифорния, е готов да се завърне в киното, където ще терминира само декори.

  2. Спор няма, Машина е 🙂

    Ако се завърне в кино бизнеса, ще ми е много интересно в какви филми ще се снима – ясно е, че дните му на Терминатор-Командо-Хищник-Конан са минало, може би нещо като героя му от "Краят на дните" – въпреки големия хейт, който отнесе този филм, мен лично ме радва 🙂

    Или като ролята на Мики Рурк в "The Expendables" 🙂

    Но има време да видим какво още може да покаже на света 🙂

    He'll be back…

  3. "За в бъдеще трябва да адаптирам ролите към годините ми. Клинт Истуд го направи по същия начин. Екстремните битки и престрелки вече не са възможни. Искам да съм по-смел като актьор и смятам, че мога да го постигна…"

    Това са думи, за които нито Силвестър Сталоун, нито много други актьори от неговото поколение не си дадоха ясна сметка и не разбраха и с последните си роли започнаха да стават смешни. А е жалко, когато актьори, изиграли култови образи от дествотото ти, започват да се правят на 20-30 годишни само и само да се задържат под светлините на прожекторите. Явно Шварценегер има повече сиво вещество отколкото много хора смятат, че има в действителност.

    Ако изпълни казаното, все си мисля, че ще завърши кариерата много по- успешно, отколкото много други негови колеги. Със сигурност ще я завърши с повече достойнство. Клинт Истууд е доста добър и показателен пример в това отношение.

  4. Е, Арни беше Терминатор, а днес е Губернатор 🙂

    "Хищникът" съм го гледал най-много пъти, като бях малък го смятах за най-висша форма на киноизкуството 🙂 Още ме кефи, де.

    Дринов, много ме зарадва с репликите, Арни винаги е бил голям пич 😀 😀

  5. За кариера като на Клинт – не знам, но както се казва, и телефонния указател да чете пак ще го гледам! 🙂

  6. Еми, какво да кажа? Дано го видим по-скоро!

    Ако не, вадим лозунгите "Арни президент" и продължаваме нататък! 🙂

  7. За “Арни президент!” проблемът е конституционен; иначе би било култово да се види. 😀

  8. И аз много се радвам на новината! А клипа е велик – хвала на тези, които са успели да го сглобят.

    Колкото до "Арни президент" – това беше от филм със Сталоун… 😉 😉

  9. От "Разрушителя"! 🙂 Много добър момент. Подобна закачка имаше и в "Експендабълс" 🙂

    За съжаление, бат Арни не е роден в щатите и няма как да стане. Това обаче не ни пречи да си издигаме лозунги! 🙂