Вижте новото приключение на Уайли Койоти

от на 2010-12-04
 

Wile E. Coyote & Road Runner

Преди време ви представихме 30 секунди от най-новото приключение на уникалния Уайли Койоти (carnivorous vulgaris) – част от идеята на „WB” да възкресят класическите си образи от „Looney Tunes” – а сега, за наша най-голяма радост, благодарение на Slashfilm, за първи път (освен ако не сте извършили престъпление и не сте гледали „Котки и кучета 2: Отмъщението на Кити”) можете да видите и пълното филмче.

http://www.youtube.com/watch?v=lGtiXfJYOwc

Макар и да не е най-доброто приключение на Койота, на нас филмчето ни е забавно и много бихме се зарадвали да видим още подобни – може и да не е в 3D, при все че в киното изглеждаше много яко.

За тези, които все се оплакват, че тази гадина Роуд Рънър винаги се измъква, вижте това клипче, за което не сме сигурни дали е съвсем официално:

Ако сте фенове, препоръчваме да хвърлите едно око и на тази интересна игрална интерпретация, също представена от „Slashfilm”.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-12-04 at 18:05

  Всичките показани са безспорно яки! :)

  Уайли е изруд 😉

  ACME са най-вулгарно приятните производители на ВСИЧКО! :)

  Отговор

 • 2010-12-04 at 21:04

  Тотален изруд! :)

  Гледал ли си серията за Монтана Макс, който се самоубива и последните му думи са АСМЕ. И после, по подобие на "Гражданинът Кейн", всички се опитват да разберат какво означава това? Уникален епизод, с изненадващ край. :)

  Отговор

 • 2010-12-05 at 02:20

  Много яко епизодче с новите приключения на Уайли Кайоти :)

  Обаче лично мен по ме радват филмчетата дето тоя същия койот играе вълка Ралф, а кучето Сам пази овце. И вълка иска да гепи овцете ама все яде пердах :)

  Отговор

 • Yavor Chomonev
  2010-12-05 at 17:00

  Искаме още, искаме още!

  Отговор

 • 2010-12-09 at 01:40

  хехехехе – признавам се "виновна" – водих кръщелниците на гореспоменатото кощунство, и всички се смяхме от сърце на Уайли Койоти! Сладур от класа! (thumbs up & tongue out) 😉

  Отговор

 • 2010-12-09 at 02:13

  Еми, няма да я заведеш на нещо свястно… :) (two tongues out) 😀

  Отговор

Коментирайте