Трейлър на продуцирания от Спилбърг „Falling Skies”

от на 2010-12-28
 

Falling Skies

Все още не сме преполовили гигантската инвазионна вълна от филми с извънземни нашествия, така че съществува вероятност все още да не ви е напълно писнало от тях. Проблемът обаче е, че до юни 2011, когато по телевизионните екрани ще тръгне продуцираният от самия Стивън Спилбърг сериал „Falling Skies”, това със сигурност ще се е случило.

Казваме това, за да си вържем гащите и да си измием ръцете предварително, ако тогава се отметнем от мнението си, че при все няколко жанрови клишета, този трейлър не ни изглежда чаааак толкова зеле.

http://www.youtube.com/watch?v=39eegoYnH9s

На моменти изглежда малко дървенко, но ако щете вярвайте, точно на това се надяваме. Въобще не искаме да гледаме някакви супер-дупер съвременни неща, а нещо по-ретро ориентирано, което да върне усещането от любимите ни тематични сериали от детството като „Нашественици” и „Война на световете”. Само се молим обаче, да не отнесем някой нов „V”.

Също така, като огромни почитатели на „Спешно отделение”, си падаме по Ноа Уайли и си мислим, че той има какво да предложи на такъв род сериал. Същото, в голяма степен се отнася и за страхотния Уил Патън и в по-малка за Муун Блъдгуд, които ще бъдат едни от основните действащи лица.

Ами, това, което ни остава, е да чакаме юни месец. Дотогава „В името на безсмъртието”!

коментари
 
Отговорете »

 
 • Pottry
  2010-12-28 at 15:15

  Това малко като Талибани срещу Американци, само дето Талибаните в случая са мравки с пръчки.

  Отговор

 • 2010-12-28 at 15:58

  Турбо тъпня изглежда т'ва…

  Отговор

 • 2010-12-28 at 18:00

  Чакайте първо да видим! Може пък да не е зле. Все пак е на Спилбърг, да му даден "benefit of the doubt".

  Пъй и става дума за определен жанр. Да не повтаряме грешките на разни хора спрямо "The Walking Dead"! :)

  Отговор

Коментирайте