„Limitless” с Брадли Купър

Изненадващо добър трейлър, най-вече защото – ако не знаете нищо за филма – промото започва като поредния филм с Брадли Купър, който аха да се окаже комедия, която от своя страна, дори и да е супер-забавна, пак ще е типична „веднъж като имат успех с един жанр, никога няма измъкване” история. Но благодарение на прозрачното хапче, което главният герой безразсъдно глътва, „Limitless” на Нийл Бъргър се превръща във фантастичен трилър с не съвсем деликатен социален коментар. С две думи, не е кой знае какво, но със сигурност изглежда обещаващо.

„Limitless” е историята на писател, който благодарение на супер-секретни фармацевтични опити получава шанс да достигне (и задмине) пълния си потенциал. Следват успехи, лъскави коли и жени, параноя, съмнителни субекти и малко екшън за цвят. Освен Купър във филма, описван като „провокативен и мрачно хумористичен”, ще видим и Аби Корниш, Ана Фрийл и най-важното, Робърт де Ниро.

http://www.youtube.com/watch?v=1zBF-WamyEM

Между другото, независимо какво мислите за трейлъра, тази реклама заслужава да се види.

Разбира се, със страничните ефекти по средата на клипа, впечатлението малко се разваля, но така или иначе, „NZT” представянето не може да се сравнява с любимата ни реклама от „The Umbrella Corporation” за техния невероятен, подмладяващ серум, който можете да видите тук.

http://www.youtube.com/watch?v=tRnp4UPI-Qk

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *