Странен трейлър на „Hanna”

от на 2010-12-21
 

Hanna

Наистина не знаем какво да ви кажем – този трейлър е доста, ама доста странен. В някои отношения прилича на обикновен екшън, малко в стил „Джейсън Борн”. Но главният герой е малко момиче, което на всичкото отгоре се играе от Сърша Ронан, така че има безобразно страховит поглед. Може би ще е по-близо до „Подпалвачката”? Едно е сигурно – въпреки че режисьор е Джо Райт, колкото и добре да изглеждат общите планове (снегове, градове, гори), „Hanna” не е „Изкупление”.

Нямате нужда от особена подготовка преди да гледате трейлъра, но все пак, ето за какво става дума: Хана е отраснала в пустошта с баща си, който я обучава как да стане съвършен убиец, преди да я изпрати обратно в света със смъртоносна мисия. Но агентката, която заплашва момичето, не е вчерашна… Режисьор е Райт, а освен Сърша в главните роли ще видим Ерик Бана, Кейт Бланшет, Оливия Уилямс и странно изрусен Том Холандър.

На нас ни изглежда много добре и най-важното, много обещаващо. За „Скъли” прическата на агент Кейт Бланшет обаче няма да си говорим. Това, което искаме да знаем, е в крайна сметка „Hanna” фантастика ли е или не? Явно има нещо не съвсем нормално в ДНК-то й, но поне от тези трейлър не разбираме точно какво…

коментари
 
Отговорете »

 
 • SnaL
  2010-12-21 at 20:20

  Агентката и е майка, очевадно е хаха!

  Отговор

 • 2010-12-21 at 20:22

  Я, кой се включиии! Ухааа – ще залагаме ли? Аз гласувам за извънземно ДНК или генно-модифицирано такова 😉

  Отговор

 • 2010-12-21 at 22:38

  Майката на това дете е от онзи тип, на които в родината им се раждат деца докато те самите са в чужбина. От онзи тип дето им избиват косми – по брадата, по гърдите та чак до кура! :)

  С други думи, няма как да е Бланшет. :) :) :)

  Майка ѝ е Солт 2 :)

  Отговор

Коментирайте