Смахнат и стряскащ тийзър трейлър на „Red State”

от на 2010-12-24
 

Red State

На първо, второ и трето гледане този наистина смахнат тийзър определено изглежда като кандидат за рубриката ни „WTF трелър на седмицата”, но повярвайте ни, казваме го в най-добрия възможен смисъл. Той не разкрива нищо от сюжета и определено не ни запознава с героите. За сметка на това обаче, надгражда приятното чувство, което оставиха у нас първата снимка и тийзър постерът и моментално и категорично превръща „Red State” в един от най-очакваните филми на 2011. „Тhe horror, the horror”.

Ако крайният продукт наистина отговори на надеждите, породени от този тийзър, ние искаме да кажем само „Ето това е истински хорър!” Ужасяващ, откъдето и да го погледнеш, дори ако не знаете историята: „Група тийнейджъри се срещат с ненормален проповедник, който придава нов смисъл на израза „екстремен фундаментализъм”. Всъщност вече знаем малко повече за тези тийнейджъри – според официалния синопсис става дума за три момчета, които виждат секс-обява от по-възрастна жена и веднага потеглят на път, без да подозират, че всъщност ще се сблъскат със „свята сила”. Честита Коледа, деца!

Тази и други версии на трейлъра можете да видите на CoopersDell.com.

И ако това не е достатъчно страховито, вижте плакатите по-долу. Най-ужасното е, че религиозните фанатици в по-затънтените части на САЩ изглеждат точно като Кейлъб. Ъххх!

The Father

The Sons

The Holy Ghost

The Virgin

Caleb

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте