Робо тупалки в трейлъра на „Real Steel”

от на 2010-12-10
 

Real Steel

Real Steel” е футуристична екшън фантастика за големи роботи и поради тази причина, абсолютно всички се чувстват длъжни да си правят супер „оригинални” и досадни шегички и аналогии с предстоящия „Transformers: The Dark of the Moon” – чиито първи трейлър излезе в същия ден. Ние обаче, ще ви спестим подобни изпълнения и съвсем накратко ще ви представим историята и трейлъра.

Филмът е уникална смесица между фантастика и спортна драма, която разказва за бившата боксова звезда Чарли Кентън, чиято спортна кариера е приключила, след като гигантски роботи заменят хората на ринга. В тази ситуация Кентън и синът му решават да подготвят свой робот за участие в голям турнир.

В първия момент концепцията определено звучи шашаво, но ако сте гледали Prototype This!” по „Discovery”, където в един от епизодите озаглавен „Boxing robots” ставаше дума за абсолютно същото нещо, едва ли ще сте чак толкова изненадани.

Определено не е едно от най-великите неща, които сме гледали, но изглежда доста приятно и забавно и нека не забравяме, че е фантастика, а всичко що е сай-фай ни е мило и свято. Единственото, което ни притеснява е името на режисьора Шон Леви, който е отговорен за филми като „Нощ в музея” и „Розовата пантера”. Надяваме се, че е снимал такива помии само за да си извоюва независимост и сега да може да си снима яки нещица, които наистина го кефят.

В ролите ще видим Хю Джакман, Антъни Маки, Еванджелин Лили, Кевин Дюранд, Хоуп Дейвис, Джеймс Риборн и доста сексапилната Олга Фонда.

Премиерата на филма е насрочена за 7 октомври 2011

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван Х
  2010-12-10 at 13:23

  В компютърните игри ефектите са по-добри.

  Отговор

 • 2010-12-10 at 13:32

  До последно се чудих дали да напиша едно изречение в което се казваше, че "ефектите в кадрите в никакъв случай не са финалните и все още се работи по тях".

  Също така трейлъра само загатвал за цялостната история на филма.

  Отговор

 • Kiss my >
  2010-12-11 at 02:12

  Интересно изглежда. А и съм фенче на Хю, така че ще го видим този филм.

  Отговор

 • 2010-12-11 at 03:26

  Да, ако се окаже тъпотия, поне ще е различно от обичайните. :)

  Отговор

Коментирайте