Първи снимки от „Карибски пирати: В непознати води”

от на 2010-12-10
 

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Yahoo! Movies и USA Today представиха 6 нови и забавни снимки от четвъртия „Карибски пирати”, „В непознати води”, които са доста по-вълнуващи от кадрите зад кулисите, които видяхме преди няколко дни. Особено ни е приятно да видим нефелната стойка на капитан Джак върху каретата.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Освен това имаме шанс да видим Пенелопе Круз, която наистина прилича на женската версия на капитан Джак (по думите на сценариста Тери Росио „капитан Джак не само си е намерил майстора, но Анджелика е и сродна душа; измамница като него и достоен противник”). Даже ни се струва, че двамата си приличат прекалено много, но може да е от очната линия…

Това, което най-много ни радва в снимките е, че са все на капитан Джак. Разбира се, радваме се да видим и Пенелопе, но в крайна сметка, това си е шоуто на Джони Деп и той е единствената причина да се вълнуваме от четвъртия филм – представете си, ако бяха направили нов „Карибски пирати”, но с Елизабет и Уил например, вместо с Джак. Всъщност, гледайки снимките ни се струва, че може би има истина в обещанието на Тери Росио за съвсем отделна история: „Това е напълно различно животно. Предишните филми бяха трилогия със сложен гоблен от герои. Аз бих нарекъл този филм самостоятелна история.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-12-10 at 15:02

  "… но може да е от очната линия." – ПХАХАХА 😀

  Джак с неговата престорена благородническа осанка на фона на непресторени дворцови маниери! Ех, ще гледаме как се "спазва" етикет от най-висш кралски калибър. :))

  Отговор

 • 2010-12-10 at 20:37

  Бяха изказани лееекинки подозрения за авторството на тази новина – сякаш се надушва известно дамско Джак-пристрастие, пък и изостреното Дрин-внимание към детайли в гримо-визията май до момента ми е убягвала… Ясно е за всички – дори и без поддържащи персонажи, шоуто е със запазена марка "Деп"! мммммммммммммммммрррррррррррррррррр……………..

  Отговор

 • 2010-12-10 at 21:13

  Брех много подозрителни сте станали. :) Никой друг освен мен не използва думата "нефелен". :)

  Но си права! Очната линия си е наблюдение на жена, аз само си го откраднах. :)

  Сега след като си признах, ми е мъчно, че чужда идея разсмя Ностромо, който напоследък е трудно да спечелим :) А-ха-ха-ха-ха!

  Отговор

 • 2010-12-10 at 21:42

  няма чуждо, няма свое – всичко е в името на кино-каузата! а пък "нефелен" е много-обичана-от-мен-думичка, но наистина до момента не ми се е удавало да я ползвам в информационно-критически материали 😉 що пък да е трудно спечелим колегата-киноман – май си спомням скептицизъм относно зомби-пристрастия и аргументирани лични позиции, ама това си е съвсем в реда на нещата… ееех, не подозирах, че неволното разкритие ще удари по авторовото самочувствие – Дрин-сър, простете 😉 😀

  Отговор

 • 2010-12-10 at 21:55

  Простено да ви е, докторе! :) :) :)

  Отговор

 • 2010-12-11 at 16:13

  Е, Дринка, не е задължително и двамата да харесваме бахур. 😀

  Къди е права, че щом можеш да се аргументираш защо ти допада или не нещо, значи си имаш достатъчно причини да не се фрапираш от ответните причини на друг. А и тук си говорим за изкуство (говоря глобално за киното), чието оценяване в много от случаите опира до субективните ни възприятия. Разбира се, актуалните зомбита са много далеч от изкуство. 😀 😛

  Отговор

 • 2010-12-11 at 19:28

  То това за харесването е ясно. Аз просто искам да те радвам, не да харесваме едни и същи неща :)

  А новите зомбита са си чисто изкуство 😀

  Отговор

 • 2010-12-11 at 22:40

  Еее, че ти ме радваш – толкоз материал за хейт ми даваш! 😀

  Ако не знаех, че и жена ти чете блога, щях да ти млясна една! 😛 😀

  Отговор

 • 2010-12-11 at 23:17

  :) :) :)

  Приемам, че все едно си ми мляснал. :)

  А за материала за хейт ше видиш ти! 😀

  Отговор

Коментирайте