Preposterous трейлър на „Бързи и яростни 5”

от на 2010-12-15
 

„Бързи и яростни 5”

От „Universal Pictures” дебютираха първия трейлър на най-новия филм от поредицата „Бързи и яростни”, който е озаглавен „Fast Five”. А тъкмо си мислехме, че едва ли могат да измислят по-тъпо нещо от „2 Fast 2 Furious”. Нашето предложение за превод е „Бързата петорка”.

Както и да е, не знаем как по друг начин да опишем този рекламен клип, освен с английската дума „preposterous”. Почитателите на автомобили тази вечер няма да се самозадоволяват на обикновено порно.

Вижте сами.

Само това как Дизел произнася Рио де Жанейро ни праща в космоса, пък какво остава за всичко останало – каскадите са просто луди. Но знаете ли кое е най-тъпото? Че всъщност кадрите ни изглеждат забавни. Честна пионерска! Единственото нещо, което наистина ни дразни е Джордана Брустър. Силно се надяваме в тази серия и тя да ни напусне. А Скалата? Този човек се е смахнал ТОТАЛНО.

Сега обаче сериозно. Последната серия бе далеч дори и от ниските стандарти на първия филм, но определено можем да кажем, че бе по-добра от двете продължения. Освен това тя направи и един тон кинти, така че, изглежда логично, създателите да опитат да запазят тона и стила ѝ и тук, само че в лекичко увеличен мащаб.

За тези, на които им пука за „историята”, ето и официалният синопсис:

След като Брайън (Уокър) и Миа (Брустър) измъкват Дом (Дизел) преди да стигне до затвора, тримата прескачат граница след граница, за да избягат от властите. Попаднали в ситуация, от която не могат да се измъкнат, те трябва да планират един последен удар в Рио де Жанейро, събирайки елитния си екип от крадци и шофьори. Единственият начин да се измъкнат живи е да си разчистят сметките със съмнителен бизнесмен, който иска да се отърве от тях веднъж завинаги. И той не е единственият – федералният агент Люк Хобс (Скалата) е готов на всичко, за да ги залови, но скоро разбира, че в Бразилия не е толкова лесно да различиш добрите от лошите. Сега той трябва да залови Дом и Брайън… преди да ги намери някой друг.

Премиерата е на 29 април 2011.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте