Paul Giamatti

Неведнъж сме споменавали, че Дейвид Кроненбърг е сред най-най-любимите ни режисьори, затова няма как да не сме доволни, че докато „A Dangerous Method” е още в постпродукция, той вече усилено подготвя следващия си проект, който е озаглавен „Cosmopolis” и представлява екранизация по едноименния роман на Дон Делило – излизал у нас под името „Космополис”.

Това, което знаем до момента за този проект е, че Кроненбърг собственоръчно се е нагърбил със сценария, както и че Колин Фарел и Марион Котиар са се съгласили да участват. В допълнение, сега от The Playlist съобщават, че номинираният за Оскар актьор Пол Джамати в момента води активни преговори за присъединяване към филма, но на този етап, все още не е сключен никакъв договор. Също така, не е ясно за коя точно роля става въпрос, но предвид сюжета на книгата, възможностите не са чак толкова много.

Cosmopolis” разказва за 24 часа от живота на един 28-годишен милиардер (Колин Фарел), който в търсене на начин да достигне до другия край на Манхатън, за да се подстриже, изневерява на жена си (Марион Котиар), бива преследван от вманиачен почитател, атакуван е от протестант и кажи речи губи цялото си богатство.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *