Де Ниро, Пачино и Пеши в “The Irishman” на Скорсезе

от на 2010-12-16
 

Де Ниро, Пачино и Пеши

Преди няколко дни Мартин Скорсезе обяви, че той и Робърт Де Ниро отново ще работят заедно (за девети пореден път) по криминалната драма “The Irishman” – екранизация по романа на Чарлс Брант „I Heard You Paint Houses”, разказващ за живота на профсъюзния представител и наемен убиец на мафията Франк „Ирландеца” Шийран, отговорен за над 25 убийства и освен това свързван със смъртта на Джими Хофа и Джон Ф. Кенеди..

Скорсезе сподели още, че в момента търсят финансиране и че се надават да започнат снимките през следващата година, но не сподели нито дума за участието на Ал Пачино и Джо Пеши, които бяха свързвани с проекта в поредица от слухове.

Това стори Робърт Де Ниро, който по време на поредица от интервюта за предстоящия “Little Fockers” („Запознай се с малките”) сподели пред MTV, че предварителната идея да снимат два филма – с различни сценарии подготвени от Стив Зейлиън („Списъкът на Шиндлер”, „Бандите на Ню Йорк”, „Американски гангстер”) и Ерик Рот („Форест Гъмп”, „Мюнхен”, „Бенджамин Бътън”) – остава на заден план и че засега подготвят една-единствена версия, в която ще участват той, Джо Пеши и Ал Пачино.

В добавка към това, сега от The Playlist съобщават, че и Харви Кайтел – още един впечатляващ актьор работил със Скорсезе по “Mean Streets” и „Шофьор на такси” – ще се присъедини към проекта, с което той (въпреки разпадането на прекрасната идея за двата филма) придобива чудовищни размери. Честно да ви кажем, не можем да си представим по-добра новина за любителите на качественото кино от тази, че няколко от най-големите имена в цялата история на киното, отново ще работят заедно.

Въпросът е къде е Леонардо?

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-12-17 at 03:19

  Уместен въпрос!

  А Силиън Мърфи изкефи ли те в "Трон"? А? А? Много яка прическа имаше 😀 lol

  П.П. Питам, защото в момента го виждам него, с Де Ниро и Сигърни като "Още по темата" съджесчън (rofl)

  Отговор

 • 2010-12-17 at 03:58

  :)

  Беше малко…"Сили"(ЕНГ) 😀 😀 но го биваше! :) Радвам се че нямаше по-голяма роля!

  А за Льонката, споко, сигурно още утре ще го обадят от някъде! 😀

  Отговор

Коментирайте