Нов трейлър на „Адвокатът с линкълна”

от на 2010-12-23
 

The Lincoln Lawyer

Признаваме си, че до преди един месец, когато първият трейлър на екранизацията по „Адвокатът с линкълна” на Майкъл Конъли изненадващо изскочи сякаш от нищото, не бяхме чували за този проект, при все че във филма участва бая народ и би трябвало да сме засекли новина за поне един от тях, да не говорим, че сме почитатели на Конъли.

Не бихме казали, че трейлърът ни впечатли с нещо специално, просто Маконъхи, който тотално се обезличи с всякакви плиткоумни романтични комедии, не беше толкова  дразнещ, колкото очаквахме – не сме чели книгата, но запознати твърдят, че изборът му за ролята съвсем не е лош – и най-вече у нас остана леко и приятно впечатление за старомоден криминално-съдебен трилър от онзи тип, който все по-рядко виждаме в киносалоните.

Този нов трейлър обаче, въпреки че запазва голяма част от усещанията на първия, разкрива малко повечко нещица за сюжета и героите и ни се струва, че историята леко залита в една не особено оригинална посока. Надяваме се обаче да грешим и филмът да бъде на висота, защото наистина ни се е прегледало нещо подобно. Склонни сме да преглътнем малко клишета, ако всички останали елементи са пипнати подобаващо.

(Чрез Apple)

http://www.youtube.com/watch?v=mbUAtBauxEM

Мики Холър е адвокат от Лос Анджелис, който оперира от задната седалка на своя линкълн. Общо взето, работата на Холър преминава в защита на дребни мошеници – рокери, пияни шофьори, наркопласьори – до момента, в който в ръцете му попада така очакваното „дело на живота му”. Той трябва да защитава плейбой от Бевърли Хилс, който е обвинен в изнасилване и опит за убийство на жена, която е забърсал в един бар. Много скоро обаче, привидно лесното дело се превръща в смъртоносна игра, в която е залогът е собственият му живот.

Режисьор на филма е Брад Фърман („The Take”), а в ролите ще видим Матю Маконъхи, Райън Филип, Джон Легуизамо, Мариса Томей, Джош Лукас, Уилям Х. Мейси и Майкъл Пеня.

Световната премиера е 18 март 2011г.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте