Х. Р. Гигер отново ще работи по „Пришълецът”

от на 2010-12-20
 

Х. Р. Гигер

„Stop your grinnin’ and drop your linen!”

Легендарният швейцарски художник Х. Р. Гигер, познат на широката публика като създателя на едно от най-иконичните създания в историята на киното, отново ще работи по „Пришълецът” в подготвяната от Ридли Скот предистория, за която ви опяваме от доста време.

Иначе казано Fuck! Yeah! Просто не се сещаме дали би могло да съществува по-добра новина за феновете на поредицата от тази. Работата на Гигер по „Пришълецът”, за която той печели заслужен Оскар, е една от най-отличителните характеристики на филма – не забравяйте, че освен самия пришълец той създава и всички декори с извънземен произход, сред които и самия „Space Jokey”, за който се говори, че ще има основна роля в новия филм – и фактът, че той отново ще „посети тази вселена” ни изпълва с неописуемо вълнение.

Вече няколко сайта споменават за неговото завръщане, но първоначално новината тръгва от съпругата на Гигер, която споменава за това в интервю за швейцарска телевизия. Ето го и него.

Немският не е най-силната ни страна, но общо взето това, което се казва е, че Гигер е „on board” и отново ще работи с Ридли Скот по предстоящата предистория, която със сигурност ще бъде 3D – възможно е да са два филма и действието ще се развива преди събитията от оригиналния филм.

Перфектен начин да започнем седмицата.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-12-20 at 13:43

  Случи ми се да посетя музея на Гигер в Грюер – няма такова място… Този човек много му се е събрало през годините явно, за да е тооолкова откачен! Подозирам го в сериозни ментални проблеми, честно 😉 (заб. – този коментар по никакъв начин не се отнася към филмовата поредица, така скъпа за домакина!) 😀

  Отговор

 • 2010-12-20 at 14:09

  Ох, само как ти завиждам! :( Гигер е абсолютно ненормален! Велик!

  И откачен, откачен ама какви сватбени торти прави, а? :) 😀

  Отговор

Коментирайте