Armie Hammer

При положение, че Арми Хамър беше едно (всъщност две) от най-добрите неща в „Социалната мрежа” – който сам по себе си беше повече страхотен, така че смятайте – беше само въпрос на време, преди името му да бъде свързано с някой голям филмов проект.

Е, според  Entertainment Weekly този проект е най-новият биографичен филм на големия Клинт Истуд озаглавен „J. Edgar” (бившия „Hoover”), разказващ за легендарния ексцентричен директор на ФБР Джей Едгар Хувър, който според последната информация ще бъде изигран от Леонардо ДиКаприо.

Хамър ще изпълнява ролята на Клайд Толсън – протеже, а според някои и любовник на Хувър, който не само е живял в дома му, но също така го е наследил, осребрил е застраховката живот и е получил сгънатото на триъгълник американско знаме на погребението му. За същата роля преди време бе спрягано името на Хоакин Финикс, но в последствие самият Истуд опроверга слуховете.

В допълнение към тази новина Vulture съобщават, че на Чарлийз Терън е била предложена ролята на Хелън Ганди –  чиновник от министерството на културата, която става лична асистентка на Хувър и работи с него повече от 50 години. Предвид това, че именно „Vulture” разпространиха предишната новина за Финикс, която се оказа невярна, този път ще изчакаме потвърждение, преди да се зарадваме, че ще видим Терън във филм с толкова много таланти.

Както казахме и миналия път, все още не е ясно какъв точно ще бъде подходът на Клинт Истуд към материала, но автор на сценария е Дъстин Ланс Блак („Милк”), така че лично ние очакваме темата за недоказаната хомосексуалност на Хувър да бъде засегната, но в никакъв случай по някакъв пикантен или по-скандален начин.

Снимките на филма би трябвало да започнат „рано следващата година”.

И накрая нещо забавно. Вижте гостуването на Хамър и „близнака му” при Джими Кимъл.

http://www.youtube.com/watch?v=UIP3xKsTt2Q

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *