Предизвикателства пред актьора Вин Дизел

от на 2010-12-23
 

Vin Diesel

Не, не става дума за Шекспир (да-а бе, представяте ли си?), а за ролята му в най-новата част от поредицата за галактическия анти-герой Ридик, чиито синопсис ви представихме преди повече от половин година.

По предварителни данни третият филм трябваше да започне снимки след приключването на „Бързи и яростни 5”, но по всяка вероятност ще трябва да почакаме още малко. Все пак нещата като че ли се случват, защото Вин Дизел има какво да каже по въпроса на своята фейсбук страница.

„Режисьорът на „Ридик”, моят партньор в ХНР от самото начало, ДТ… ми е подготвил ново предизвикателство. Той иска (физически) да изглеждам по три различни начина. Тип ДиНорсико, Дом и накрая жилест Фюриан тип… но всичко това в един филм, ха-ха. Когато става дума за изкуство, всички обичаме предизвикателствата.

Ха-ха-ха, този път смехът е от нас. Не за друго, а заради изкуството. Дизел и… абе, сещате се, няма какво да ви обясняваме.

Tрябва да признаем, че сме по-големи почитатели на първия филм „Пълен мрак” („Хрониките” са ни по-скоро “guilty plesure”) и се радваме, че третата част от историята ще бъде нещо подобно.  Източници от „Universal” я описват като комбинация между “Хищникът” и “Пришълецът”. Знаем, че те така си говорят, ама все пак.

Знаем също, че има десетки скептици спрямо този проект, но погледнете го от добрата му страна. Става въпрос за хорър-фантастика, което автоматично означава, че ще е поне една идея по-добър филм от „Перфектно бягство” – черно петно, което Туохи е длъжен да изтрие от биографията си. Освен това, и Патрик Татопулус се завръща, така че…

Riddick returns

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте