Досиетата Х

Години наред повтаряхме, че следващият филм „Досиетата Х” трябва да е като отделен епизод и въпреки че малко заговори са задължителни, по възможност да не е свързан със световната конспирация. После обаче се появи вторият филм и въпреки че като цяло сме доволни, резултатът не беше точно такъв, какъвто очаквахме. За съжаление и бокс офис приходите не бяха на ниво и още един Х-филм изглеждаше малко вероятен.

Имайте предвид, че все още е рано да отваряме шампанското, но все пак имаме шанс – Дейвид Духовни разпространи слуха (чрез TVMag), че в момента се пише сценария на нов „Досиетата Х” кино-филм.

„В момента се пише. Трябва да се изчака и одобрението на „Fox”, които са малко разочаровани от сравнително слабото представяне на втория филм. Според мен, грешката беше, че авторите се отдалечиха прекалено много от корените на сериала. И освен това, филмът беше пуснат през лятото. Третият ще е много по-близо до очакванията на зрителите с правителствени конспирации и т.н.”

Въпросът е какво означава всичко това, доколко може да се вярва на Мълдър и в крайна сметка, дали няма да се окаже поредния проект, който вдъхва надежди на феновете и после бива спрян, защото видите ли, „Fox” са направили проучване и не знам какво си и не знам защо си. И ако стигне до кината – ние вече отправяме молитви към извънземните господари – дали ще е единичен филм за сиви човечета и правителствени заговори? Просто един супер-як, дълъг час и половина-два епизод със страхотни ефекти и типичния за Мълдър и Скъли диалог или ще спазва канона и хронологията? И най-важното, ще се появи ли любимият ни пушач?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Абе, луди ли сте? "Досиетата" са супер. Винаги искаме нови филми. Дори и втората част не успя да ме разочарова – имаше доста добри неща с главите на кучетата. 🙂

  2. За мен втората си беше зле – въобще не беше Досиетата Х, а просто някакво зимно трилърче.

    Но ВИНАГИ ще искам още Досиета!

  3. Абе целия сериал, филмът от 98, както и двойката са си супер.

    Голям фен съм им!

  4. Аве какви досиета без пушача и извънземни? Винаги съм мразел паранормалната част.

    Но сега като се поразмисля, не бива много да се надявам, пушача сигурно отдавна е хвърлил топа….

  5. @MCFOXXX

    Само така! 🙂

    @Pottry

    Въпреки че съм човек на науката (грубо казано), никога не съм се дразнил на паранормалната част – все пак това е художествена измислица.

    @legrandelf

    А-ха-ха-ха. Да, така е! 🙂