Hall Pass

При все че това е своего рода личен блог – поддържан от двама души с помощта на приятели – в секцията ни за новини, за седем месеца, нито веднъж не съм се обръщал лично към читателите ни. Досега.

Покрай ангажимента ми към „SoIndependent Film Fest” този глуповат трейлър на съвсем стандартната “buddy” комедия „Hall Pass” на братята Фарели, някак си ми се изплъзна и чак сега имах възможност да му се насладя подобаващо.

Ще попитате „какво пък толкова му е специалното на този трейлър, че чак пък да си заслужава и лично обръщение”? Обожавам тъпотии от такъв вид, а предвид относително скорошното ми потапяне в дебрите на брака, намирам идеята за „седмица, в която сте свободни от „брак” и можете да правите каквото си поискате без последици” направо за гениална. Но истинската причина е, че най-вече исках да споделя безценната физиономия на съпругата ми, която сякаш казва „абсолютно всичките сте такива заблудени тъпанари”, докато ме гледа как изпадам в абсолютно дебилен екстаз, а това е трудничко и определено странничко, когато пишеш в множествено число. Така че, отговорът е „нищо не му е специално, само си споделям”.

И накрая, ако ви интересува, лично за мен една такава седмица би трябвало да бъде прекарана в пълно „пачене” с приятели, където единственият сблъсък с жени е обсъждането на непознати с реплики от рода на „тая какви цици има” и „само да ми падне”, защото цялата идея да си почиваш от брака е да не се занимаваш с представители на противоположния пол.  Просто казвам.

http://www.youtube.com/watch?v=2A5zZakDJno

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. 'безценната физиономия на съпругата ми, която сякаш казва „абсолютно всичките сте такива заблудени тъпанари” ' – великолепно казано, Дрин 🙂 (само подшушвам – тя май няма да е далеч от истината 😉 )

  2. Това ще е супер комедия 🙂

    Едната женска играе в Офисът, сериалът със Стие Карел 🙂

  3. @Svetly

    Абе не знам дали е далече, ама… лично съм я чувал да казва репликата на по-възрастната жена. 🙂

    @MCFOXXX

    Много разчитам! 🙂