„Cowboys and Aliens”

Добри новини за почитателите на „Cowboys and Aliens”.

От Yahoo! съобщават, че първият трейлър на фантастичния уестърн на Джон Фавро ще дебютира в сряда, а докато чакаме ни дават възможност да хвърлим един поглед на тийзър плаката, в който героят на Даниъл Крейг излъчва героизъм съвсем по Клинт Истуудски, само че с лек високотехнологичен „туист” във въоръжението.

Честно да ви признаем, не сме сигурни какво да мислим за плаката – почти всички в интернет пространството го сравняват с някой предишен тийзър постер като „Железният човек”, „Джона Хекс” или „Непростимо” и затова, само за да не останем по-назад, ще кажем, че на нас пък ни прилича на плаката на „Снайперист” с Марк Уолбърг, но с лек фантастичен привкус. Останалите коментари ще си ги запазим за сряда, когато ще видим и трейлъра.

„Cowboys and Aliens” - плакат

Премиерата на филма е насрочена за 29 юли 2011, режисьор е Джон Фавро, а освен Даниъл Крейг в ролите ще видим Оливия Уайлд, Сам Рокуел, Кланси Браун и легендата Харисън Форд.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Йееее, Форд – от четвъртият Джоунс не съм му виждал сбръчканата физиономия. Надявам се тук вече да се е превъплътил в ролята на дядка, че е много дразнещо да го гледам на стероиди. 😀

  2. Ха-ха-ха! Вярно е старичък вече, но пък все още го бива. 🙂 Дано само филма не е нещо от ранга на "Джона Хекс", защото ми е неприятно да го гледам в помии.