„Рапунцел и разбойникът”

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Покана за галапремиерата на филма си спечелиха Николай Каменов и Анелия Петришка. Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с тях, с подробности как да получат наградата.

Колегите, които вече са имали шанс да гледат предстоящата анимационна приказка на „Disney” „Рапунцел и разбойникът” споделят, че това е дългоочакваното завръщане на компанията към формата й от времето на такива класически заглавия като „Аладин”, „Цар лъв” и „Мулан”, а това може да бъде само и единствено страхотна новина.

Още по-добрата новина е, че по традиция заедно с „Форум Филм България” даваме шанс на двама наши читатели да присъстват на галапремиерата на филма, която ще се състои на 25 ноември 2010, и преди всички да се насладят на това прекрасно приключение.

За да бъдете един от щастливците, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Как се казва най-добрият приятел на Рапунцел – хамелеонът?
– Сузан
Паскал
– Ришар
– Жозев

Класическата приказка на братя Грим оживява по нов начин във вълнуващата анимация на Disney „Рапунцел и разбойникът”. Филмът, който ще бъде в 3D-формат, преминава отвъд сюжета на добре познатата ни приказка като го доразвива и обогатява с авантюристичен дух, нови герои и закачливи моменти.
Дългокосата принцеса Рапунцел е отвлечена като бебе от родния си замък и живее в скрита от света висока кула. Когато най-издирваният и най-очарователният бандит на кралството Флин Райдър се скрива в мистериозната кула, той мигновено попада в плен на красивата и борбена тийнейджърка със златна коса, дълга над 20 метра. Рапунцел, която търси начин да се освободи от досадната кула, в която е била прикована с години, сключва сделка със симпатичния крадец Флин и невероятното им дуо се впуска във вълнуващо приключение. Към незабравимите им преживявания се включват расов кон, особено грижовен хамелеон и хайка недоволни бандити.

Филмът, който можете да гледате в кината предпремиерно от 26 ноември и на редовни прожекции от 3 декември, е озвучен на български, а сред БГ кастинга се открояват имената на Калин Врачански, Надя Панайотова, Милица Гладнишка и Владо Михайлов от „Сафо”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Чакам с нетърпение премиерата… нищо , че съм на почти 32години 🙂

  2. И ние сме близо до споменатата възраст, но хич нямаме скрупули да си признаем, че го чакаме с нетърпение. 🙂 Особено след като колегите казаха, че е супер. 🙂

  3. Аз също отдавна знам за филма и с нетърпение чакам да излезе на екран. 🙂