Скарлет Йохансон

В момента тече American Film Market (AFM) и както винаги по време на такива мероприятия новините летят с пълна сила. Вече няколко хванаха окото ни, като тази, че М. Дж. Басет („Death Watch” и „Solomon Kane”) ще режисира „Сайлънт Хил 2”, но първата, която ни заинтригува достатъчно, за да се хванем за клавиатурата е тази, че любимата ни Скарлет Йохансон ще влезе в ролята на сексапилна извънземна в предстоящата фантастична екранизация на романа на Майкъл Фейбър Under the Skin.

Филмът ще бъде режисиран от Джонатан Глейзър („Sexy Beast” и „Birth”) и според Heat Vision (които пък цитират компанията FilmNation), Йохансон ще играе „извънземно на Земята, дегизирано като хипнотична и естетически перфектна жена. Тя броди по отдалечени магистрали и изоставени местности, търсейки да залови човешки жертви, използвайки най-силното си оръжие – ненаситната й сексуалност. Тя е убийствено ефективна, но с течение на времето е привлечена и в крайна сметка променена от сложността на живота на Земята. С новооткритата човечност и отслабването на извънземното в нея, тя се озовава в сблъсък със собствения си вид. Разказан от нейната гледна точка, филмът представлява един уникален поглед над нашия свят, през очите на извънземен пришълец.”

Не се сещаме за по-подходящ избор за тази ролята от Скарлет Йохансон – не е ли очевидно защо? – но трябва да признаем, че малко се съмняваме, че ще се получат нещата. Причините за това са адски много и няма смисъл да ги обсъждаме тук. Това, което искаме да кажем е, че която и актриса да получи ролята, Under the Skin” ще е проект, който ще следим с голям интерес. първо защото е фантастика и второ заради участието на Джонатан Глейзър – режисьор, за който сме сигурни, че има какво още да ни покаже.

Скарлет Йохансон

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Знаех си, че нито една земна майка не я е родила тая… Скарлет Йохансон!

    И като казвам "тая"… не го взимайте като неуважително…

    Всъщност, нещата които бих й направил на Скарлет (о, какво име) са крайно неуважителни 😀 И лекичко невъзпитани.

    Но на кой му е притрябвало възпитание, когато може да си навре главата ("both of 'em, all the way up", както казва Ал Пачино в "Жега") в… нея (във всичко нейно)?

    Не отговаряйте на този въпрос, извадете си пишките!

    😉

    Грешка! Приберете си ги, Скарлет е само за мен. Ам-гъла в мен се обажда…

  2. Елфе, долу ръцете и главите, от МОЯТА Скарлет – мамина златна, тя! 😀

    Иначе, не виждам нищо неуважително в това да я увАжиш! 😀 😀 😀

  3. Как се радвам само, че гледах тоя филм, без да знам за какво става въпрос. Дори един прост синопсис несъмнено щеше да развали кефа и особено изненадата от финала 🙂