Първа снимка от „Шерлок Холмс 2”

от на 2010-11-24
 

Sherlock Holmes II

Първата официална снимка от продължението на “Шерлок Холмс” е вече факт и това, което личи на пръв поглед е, че общо взето, всичко изглежда като в първия филм – взривове, мърсотия до уши, леко притеснен Уотсън и абсолютно кретенски изглеждащ Холмс. Новото е Нуми Рапас, която прави първата си американска роля. Доста ни е странно да я виждаме в ретро дрехи, но предполагаме, че ще свикнем.

Все още не се знаят никави подробности около сюжета, освен, че новото приключение на Холмс и Уотсън (разбира се, изиграни от Робърт Дауни джуниър и Джъд Лоу), ще бъде някъде в Европа, а към тях, незнайно с каква цел, ще се присъедини френска циганка (Нуми Рапас).

Също така знаем, че във филма ще има поява братът на Шерлок, Майкрофт – в ролята уникалният Стивън Фрай – както и че професор Мориарти ще бъде основен злодей. Последно, той ще бъде изигран от Джаред Харис. Нито дума обаче, дали Рейчъл МакАдамс ще се завърне.

Премиерата на филма е насрочена за 16 декември 2011.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-11-24 at 13:46

  Оф, каква е тая Рапас, Напас(т), Мамас ин дъ Папас?! Искам (си) Рейчъл МакАдамс! fuck sake…

  :)

  Отговор

 • 2010-11-24 at 14:25

  И аз си искам МакАдамс.

  Още не мога да изтрия неприятния спомен от голите "гърди"??? на Рапас от първия "Милениум".

  Отговор

 • 2010-11-24 at 22:02

  Шерлок Холлмс определено бе свеж филм, чакам продължението с нетърпение :)

  Отговор

 • Milbo
  2010-11-25 at 04:00

  Нуми Рапас е много добра ок – причинявала ми е емоции само с очи без да каже и гък – и съм връщал назад само, за да гледам тези серсемски очи –

  Не знам как ще се навърже в този 'сикуел' – но това никой не го знае – и затова работата на тези хора е толкова интересна (и стресова) –

  Ако все пак е валидно предположението, че филмът е този, който има нужда от тези актьори, а не обратното – то вероятно по-скоро филмът е този, който има нужда и от Нуми Рапас, а не обратното – :)

  Отговор

 • 2010-11-25 at 05:47

  Абе, тя играе доста добре, спор няма. Ама по-добре да не се съблича. От тази гледна точка, МакАдамс е недостижима. :)

  А кой от кой има нужда ще видим като излезе филма. :)

  Отговор

Коментирайте