Twilight - Breaking Dawn

Знаем, знаем! Просто, покрай  Деня на благодарността е изключително слабо откъм филмови новини и сме принудени да залитнем в посока, която по принцип не е от нашата компетенция.

Ще си спестим коментари за качествата на „Здрач” (било то книги или филми), за да не обиждаме нито феновете, нито тези, които не могат да го понасят. Това, което ще направим, е да бъдем пълни професионалисти и като такива, чисто и просто ще ви представим първата снимка от последния филм – е хубаво де, от първа част на последния филм – от поредицата. А тя е… хмм…  нека кажем само, че съвсем не е традиционна. Да си признаем, ние имахме нужда от човек, който е чел книгите да ни обясни за какво става въпрос.

Ако и вие сте объркани, става въпрос за секс. У-уууу. Бела и Едуард правят секс. (Писъци на полудели фенки).

"Зазоряване"

Първа част на „Здрач 4: Зазоряване” ще излезе на 18 ноември 2011, а втората и последна част от серията въобще (да се надяваме) се очаква чак на 16 ноември 2012.  Режисьор и на двете части ще е носителя на Оскар Бил Кондън. Тоест, туко-виж, поне някой аспект от филмите да бъде на висота.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Абе, с риск да бъда заплют, ще кажа че Кристен Стюърт извън тези конкретни филми ми изглежда хубава – не винаги, но все пак… 🙂

    Тука обаче, позева като бавноразвиваща се.

  2. Боже опази, но защо ли ме навяват мисли, че и иначе си е бавноразвиваща се? Не може толкова неталантлива актриса да играе толкова добре ролята на неандерталка…