Първи трейлър на „Green Lantern”

от на 2010-11-17
 

„Green Lantern” / „Зеленият фенер”

Официалният трейлър на „Зеленият фенер” е тук, но за съжаление, не успява да разсее съмненията ни и силно ни мяза на трагедия от ранга на „Фантастичната четворка”.

Повечето коментари из нета като че ли споделят съмненията ни – „Зеленият фенер” все още изглежда доста евтино като за супер-скъпа Холивудска продукция. Но все пак въпросът е не какво показва трейлърът, а какво крие или по-скоро какво ни е подготвил Мартин Кемпбъл. Ние все още имаме вяра в него, както и в Рейнолдс, и сме сигурни, че комбинацията от екшън и комедия ще е премерена. Но как ще стоят драматичните съмнения на Хал и колебанията му дали ще се справи с тежката отговорност да спаси вселената?

Все пак това е поредната „origin story” и знаем точно какво да очакваме. Първа част, където да се запознаем с ужким обикновената история на Хал Джордън, който не е най-добрият тестови пилот в историята на авиацията, но за сметка на това е напълно безотговорен и изглежда, единственото героично качество, което има нашият герой е един гол чар. И втората част, с нонстоп екшън, извънземни герои, далечни планети и какво ли още не.

Ама какво ви обясняваме, вижте сами – поне в тази посока трейлърът е достатъчно ясен.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван Х
  2010-11-17 at 17:35

  Мързи ме да гледам трейлъра, но само от снимката ме напушва смях. Нелепо.

  Отговор

 • 2010-11-17 at 17:58

  Райън Рейнълдс е безобразен тъпак. Кариерата му е тъпак as well.

  Отговор

 • 2010-11-17 at 18:14

  Да не споменаваме, че е женен за Скарлет – бял ден да не види дано! :)

  Отговор

 • Gogo
  2010-11-21 at 22:45

  Аз лично не очаквам шедьовър от ранга на Пазителите или първия Хълк, но поне да не е нещо съвсем бутафорно… Ако е някоя лека екшън геройска шаренийка без много фалове и претенции ще е приемливо :)

  Отговор

 • 2010-11-22 at 04:38

  Стига да не е "шаренийка", като "Фантастичната четворка", "Деърдевил" и "Гоуст Рйдър" :)

  Отговор

Коментирайте