Малин Акерман

Точно така, след като през май Линдзи Лохан замени Ана Фарис, която трябваше да изиграе ролята на постигналата сериозна слава чрез „Дълбокото гърло” („Deep Throat”) Линда Ловлейс в предстоящия биографичния филм на Матю Уайлдър „Inferno”, сега самият режисьор съобщава, че Лохан на свой ред е заменена от Малин Акерман („Пазителите”).

Причина за тази рокада най-вероятно са поредните простотии от страна на Лохан – наркотици, съдилища, клиники и какво ли още не – но разбира се, не очаквайте някой да го каже в прав текст.

Честно да си признаем, малко сме разочаровани, защото както не веднъж сме споменавали Линдзи Лохан ни е „guilty pleasure” и смятаме, че поведението й на мръсница идеално щеше да се върже с ролята.

Малин Акерман

Относно избора на Акерман можем да кажем, че ние я намираме за доста симпатична и предвид афинитета й към романтичните комедии („Предложението” , „27 сватби” „Хем боли, хем сърби”) ни е трудно да си я представим в ролята, която предизвиква доста противоречия, свързани с непоколебимия начин, по който е представено насилието, на което е подложена Ловлейс. От друга страна, това ще ѝ позволи най-накрая да покаже, че е способна на нещо повече от лиготии.

И не на последно място, тя не би трябвало да има проблем със секс сцените, тъй като знаем, че честичко си сваля дрехите.

Малин Акерман

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments