Последен трейлър на „Tron: Заветът”

от на 2010-11-10
 

„Tron: Заветът”

Вече наистина не знаем какво повече да напишем за „Tron: Заветът”!

Все пак проследихме цялата рекламна кампания и сега се чувстваме длъжни да ви представим най-новия и последен трейлър, който започва доста познато, но предлага малко повече яснота около завръзката, както и няколко страхотни кадъра на света, който Кевин Флин е доизпипвал през последните 25 години. За щастие, Оливия Уайлд има доста екранно присъствие – самият клип е 2 минути и половина – и това само подобрява и без това жестокия трейлър.

Премиерата на филма е 17 декември. Ще се видим в кината…

коментари
 
Отговорете »

 
 • radka
  2010-11-10 at 14:22

  bitkat a sdiskovete e mnogo qka :)

  Отговор

 • 2010-11-10 at 14:33

  Вярно, че след "Нощта на ТРОН" няма какво да ме разколебае да го гледам при първа възможност, но все пак довечера ще погледна и този трейлър. За съжаление, това може и да не стане на 17-ти декември (това беше датата, на която гледахме за първи път и АВАТАР 😉 ), заради лични ангажименти, но ще бъде при първият удобен случай.

  Всъщност, някой да е наясно с новата цифрова техника, която в момента монтират в IMAX на мястото на лентовата машина? Надявам се, няма да е крачка назад в качеството, за сметка на количеството заглавия!

  Отговор

 • 2010-11-11 at 04:05

  Аз не съм наясно, но смятам да поразпитам, тъй като се интересувам. :)

  Надявам се да ни поканят и на някаква презентация.

  Отговор

 • Kristian
  2010-11-11 at 05:33

  Ако изживяването е наполовина добро от това на Аватар,то всичко ще е идеално! Там съм! :)

  Отговор

 • 2010-11-11 at 13:18

  От това, което видяхме като визия – ще съперничи на Аватар. С много голямо въображение е пресъздаден компютърният свят и на големият екран детайлите изглеждаха страхотно!

  Дринов, интересно е да се види, дали машината е някаква по-добра от другите цифрови зали и с по-голяма резолюция. Иначе каква ще е разликата, освен в размера на екрана. Аз не съм гледал Аватар на цифрова прожекция и не мога да кажа за разликата – гледах го два пъти в IMAX. Ако машините са 2K ще трябва да се сяда на по-задни редове, за да не се виждат пикселите. Аватар го гледах от 6-7 ред и беше перфектно.

  Отговор

 • 2010-11-11 at 19:26

  Както казах, не съм наясно, но ще попитам.

  Отговор

Коментирайте