GREEN DAY

Въпреки че не са сред най-любимите ни групи, винаги сме харесвали Green Day и с най-голямо удоволствие бихме посетили концерта им, стига разбира се да се решат да дойдат у нас. За съжаление обаче, засега такова мероприятие не се очаква и по подобие на ситуацията с U2, единствения алтернативен начин да ги видим – извън този да ходим някъде в чужбина – е в киносалоните.

Как, кога и по какъв повод, вижте в официалното прес-съобщение :

На 15 ноември от 20:00 часа във всички кина Арена в цялата страна една от най-яките пънк-рок банди GREEN DAY ще избухне на голям екран с Dolby Digital качество и перфектен surround sound! Концертът, който всички музикални фенове могат да видят, е заснет на живо от Олимпия хол в Мюнхен юли месец тази година и е част от световното турне на бандата GREEN DAY – 21ST CENTURY BREAKDOWN TOUR.

Той ще бъде излъчен едновременно и само веднъж в кината в цял свят. Вижте как хиляди екзалтирани фенове скандират и пеят любимите парчета на поколения заклети рокаджии, атмосферата е нажежена до максимум, а настроението взривяващо и всичко това се предава от големия екран като абсолютна реалност.

Феновете на GREEN DAY в България ще могат да чуят хитове като 21st Century Breakdown, Boulevard Of Broken Dreams, When I Come Around, American Idiot и много други, които наредиха бандата сред най-добрите на рок и поп пънк сцената. Благодарение на Dolby Digital технологията, с която разполага кино Арена, зрителите и музикалните фенове в цялата страна ще имат възможността да видят от близо и да преживеят невероятното усещане да са до сцената с GREEN DAY.

Билетите вече се продават на касите на кината Арена на цена от 10 лв. Очаква ви незабравимо усещане, което само дигиталните зали в кино Арена могат да предложат!

GREEN DAY

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *