The Ghostbusters - Ловците на духове

Вече наистина не знаем какво да мислим! То не бяха слухове, не бяха лъжи, не бяха опити, не беше чудо… А на всичкото отгоре на докторите Венкман, Спенглър и Стенц не винаги може да им се вярва. И въпреки това, каквато и да е най-новата информация, ние винаги се вълнуваме и тревожим, горе-долу по равно. От една страна, чакаме „Ловци на духове 3”от има-няма 20 години, но от друга, въпреки че сме сред малкото фенове на „Индиана Джоунс и Кралството на Кристалния череп”, дългоочакваните продължения много рядко оправдават надеждите.

Е, все още няма нищо сигурно, но след като Бил Мъри престана да отрича, шансовете изглеждат малко по-добри. А в радио интервю, доктор Стенц, познат още като Дан Акройд, потвърждава кастинг слуховете, които се чуваха напоследък:  филмът не само е на етап кастинг, но и има няколко „сериозни възможности”. Също така екипът търси „свежи лица”, Бил Мъри и Сигорни Уийвър със сигурност ще се завърнат, а сред новобранците може да видим Бил Хейдър, Ана Фарис и Елайза Душку.

Всичко това е съвсем в тон с информацията, че Акройд и любимецът ни Харолд Реймис (до… ре… Игон!) отдавна работят по сценария, Айвън Райтман ще режисира и всички замесени не само подкрепят проекта, но и се готвят за участие. И все пак нищо не е сигурно и ние ще се успокоим чак когато започнат снимките.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Аз също съм от малкото фенове на „Индиана Джоунс и Кралството на Кристалния череп”.
    За разлика от „Умирай трудно-4“ :)))

    Чакам с огромно нетърпение ловците на духове, като се надявам да са максимално в същия актьорски състав.
    🙂