Apollo18

До премиерата остава по-малко от половин година, а „Apollo 18” – за който ви съобщихме неотдавна – току-що получи нов режисьор. Но след като става дума за нискобюджетна фантастика в стил „кадри, намерени след катастрофа”, всъщност има предостатъчно време. Очакваше се режисьор да е Тревър Каууд, който да се погрижи и за специалните ефекти чрез своята компания, но с напредването на времето продуцентът Тимур Бекмамбетов е преценил, че по-добре да даде визуалната задача на собствения си екип в Москва.

Deadline обявиха смяната на режисьорa, която не е голяма изненада – Каууд е абсолютен новак, докато новият избор, Гонзало Лопес-Гайего, въпреки че работи предимно като монтажист, все пак има някакъв опит като режисьор. А освен това, има и връзка с „The Weinstein Company” или поне с Боб Уайнстийн – трилърът му „El rey de la montaña” от 2007 е разпространяван от „Dimension Films”.

Надяваме се това да са всички проблеми около продукцията и тази рокада да е последното нещо, което чуваме за филма преди започването на обратното броене.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *