Тони Гилрой

Още юни месец ви съобщихме, че Тони Гилрой ще е сценарист на следващото продължение на „Борн” и защо това има значение. Тогава предположихме, че има шанс Гилрой да поеме и режисурата, след като Пол Грийнграс официално се отказа и за съжаление взе Мат Деймън със себе си. Сега от Deadline потвърждават, че именно Гилрой ще е режисьор на временно озаглавения „The Bourne Legacy”.

Странно е, че „Universal” твърдо държат на супер-агента си – да, наистина им изкара доста пари и похвали едновременно от критици и зрители, но от друга страна без Деймън ще има ли наистина Борн? Въпреки че не сме чак примрели за ново продължение, след като Гилрой е така дълбоко замесен, би било чудесно, ако Деймън си върне думите назад и се съгласи да участва дори и без Грийнграс. Ние сме изцяло за лоялността (особено към Грийнграс!), но както вече споменахме, Тони Гилрой е изключително интелигентен сценарист и според нашето скромно мнение, отличен режисьор.

Но ако положението си остане такова каквото е – с Гилрой, но без Деймън – кой би могъл да го замести в главната роля? Не ви ли се струва по-разумно просто да е друг герой, някой агент от „Treadstone” или „Blackbriar”, който също се опитва да разбере истинската си самоличност? Ние гласуваме с две ръце за Кирил от „Превъзходството на Борн”, след като Борн се смили над него.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *