Джак Никълсън и Том Круз

Почти 20 години след „Доблестни мъже” Том Круз и Джак Никълсън планират нов съвместен проект, но този път не е съдебен трилър, в който Никълсън авторитетно да крещи за същността на истината, а екшън комедия озаглавена „El Presidente”.

Според 24 Frames филмът на сценариста Дан Гоор (не го бяхме чували, но вече ни впечатли като бивш сценарист на Конан О’Брайън, „The Daily Show” и сериала „Parks and Recreation”) разказва за супер-примерен агент на Секретните служби, който трябва да пази най-отвратителния от всички бивши президенти на САЩ – мазен пияница и простак, чийто живот е в опасност. Както знаете от други филми на тази тематика, бившите американски държавни глави продължават да се охраняват и наричат „господин президент”, дори и след като ги подменят. Защо ли изведнъж се сетихме за сцената във „Фрост/Никсън”, когато Сам Рокуел искаше да каже на бившия президент точно какво мисли за него, но нещо не му се получи.

Круз и Никълсън отново заедно? Истината, независимо дали можете да я понесете или не, е, че това са две от най-големите кино звезди и ще се радваме да ги видим отново заедно. Наистина идеята на „El Presidente” звучи особено елементарно и прекалено познато, но все пак за една качествена комедия синопсисът не е толкова важен, колкото диалогът, таймингът, режисьорът и разбира се, изпълненията. Засега е 50 на 50 и стрелката се лута от супер-забавно чак до „Психаротерапия”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ай кен хендъл дъ тру ("Уан стюпид мен", 2010), но само доколкото е под режисурата на Роб Райнър… и не е комедия, щото най-вероятно ще е пълен фарс, точно от порядъка на "Психотерапия".