„The Green Hornet”

Напоследък имаше известно затишие покрай „The Green Hornet” и последната ни новина в края на юни беше за първите снимки и първия трейлър на филма. Сега ComingSoon представят тийзър плакат, който – подобно на трейлъра и на самия филм – ние приемаме със смесени чувства.

От една страна е самият стършел в светлината на фаровете, който изглежда много добре и не е типичното лого на супергерой (то и Зеленият стършел не е типичният супергерой, ама все пак…), но от друга стана, въпреки колата и силуетите на Сет Роугън и Брус Лий – извинете, Джей Чоу – това е просто поредният, леко скучен тийзър, който разчита на… логото.

Не е зле, просто не е нищо особено и честно казано се дразним от някои от „впечатляващ, жесток, супер!” коментари из нета. Чак пък толкова. Виждали сме десетки такива и вече започват да ни писват. Ако искате наистина страхотни тийзър плакати, вижте тези на “Black Swan”.

Така че продължаваме да чакаме следващия трейлър и още плакати – може би те ще ни впечатлят повече. И не знаем за вас, но ние още не можем да повярваме, че режисьор на филма е Мишел Гондри.

„The Green Hornet” - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *