Killer Croc злодей в „Батман 3”?

Знаем, че това е крайно недостоверен слух, който граничи с пълна тъпотия, но просто не се сдържахме да го споделим – злодеят/един от злодеите в третия „Батман” на Кристофър Нолан може да е Killer Croc! Някак не вярваме, че Нолан би избрал подобен персонаж, дори и да го поизчисти от по-абсурдните черти и да го направи доста по-реалистичен (дали все още ще е Killer Croc, ако не е половин корокодил?). Но след като Марк Милър пусна няколко изключително неясни провокации, нетът вече прелива от развълнувани и ядосани фенове.

Едно от „доказателствата” е, че след като снима два филма предимно в Чикаго, сега Нолан мести продукцията в Луизиана, според запознатите заради данъчните облекчения. НО… видите ли може да е свързано със самата историята и злодеят да изникне от местните блата. Направо го виждаме как се надига, целия покрит с кал.

Както и да е, всичко започна с ComingSoon, които обявиха, че снимките на филма започват през април в Ню Орлеанс. А после Марк Милър пусна 2 туита – първият, че знае кой е злодеят и е супер, че ще има голяма сцена извън Готъм, при това на актуално място, и второ, че същият този злодей е един от любимите от детството му и е съвсем неочакван.

Не сме сигурни защо всичко това е равно на Killer Croc, и затова недейте да залагате колата или яхтата на тази информация.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *