„Sin City 2”

„Sin City” още не беше излязъл на DVD и вече започнаха слухове и новини за продължение (всъщност тогава ставаше дума за 2 такива, които да се снимат едновременно и после да започне дългата и тежка постпродукция). Но после плановете се разпаднаха и Робърт Родригес се прехвърли към режисурата на други филми и продуцирането на други продължения.

Но сега, като че ли, феновете на „Sin City” – ние определено сме от тях! – отново имат повод за предпазлива радост, защото режисьорът спомена „Sin City 2” в разговор във Фейсбук.

Hell and Back (A Sin City Love Story)

„С Франк Милър работим по него”, казва Родригес. „Планираме той да е следващият филм, но ако сценарият не е готов, ще трябва да се прехвърлим към следващия.” Не става ясно кой е „следващия”, но така или иначе ние стискаме палци на „Sin City 2”. Разбира се, Родригес има десетина планирани проекта и след като самият той признава, че не е сигурен какъв е планът, значи планът наистина не е сигурен.

Въпреки това той добави още малко подробности какво се надява да се получи: „Искам да върна Хартиган, защото е толкова bad-ass.” Добре, значи има шанс да видим Брус Уилис, но каква ще е историята и дали има истина в слуховете за специално написана за Джони Деп роля? Преди време Милър беше споменал „Hell and Back” като евентуален сюжет за второто продължение, и сега Родригес обяви, че „е много възможно” да послужи за основа на „Sin City 2”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Това е яка новина, фен съм на Град на Греха и наистина бих се изкефил на евентуално продължение.

    Дринов вероятно тук не е мястото, но има ли как да се свържа с теб, защото бих искал да ти задам въпрос, по който мисля, че ще си по осведомен и ще можеш да ми бъдеш в помощ?