Том Харди - Лудия Макс

Жалко за усилията на Том Харди да свали 15 кила и едновременно с това да заякне за ролята на Лудия Макс в четвъртия (а може би и петия, засега непотвърден) филм, който Джордж Милър трябваше да снима тази година. Да, ама не – според The Australian „Mad Max: Fury Road” е отложен, при това не като последния път с няколко месеца, а чак за февруари 2012. И става дума за началото на снимките, не за премиерна дата, така че – ако филмът не се разпадне под очевидната прокоба, надвиснала над него – ще го видим най-рано 2013.

В случай, че сте пропуснали предишната ни новина, ето какво смята самият Харди за подготовката си:

„Това е изцяло преструктуриране на света на Лудия Макс. Не, че няма да продължим от този Макс, който вече познавате, но е нов подход към целия свят, използвайки същия герой… Въпросът е не дали ще се снима, а кога ще се снима. Сега отивам в Австралия за тренировки за каскадите. Трябва да сваля 15 килограма, така че засега тренировките ми бяха цигари и едно хранене на ден. Скоро започвам и боя, а по-тежките неща ще останат за по-нататък… Трябва да приличам на гладен вълк. Или на котка във ваната. Нали се сещате как изглежда котка като я хванеш за врата и я пъхнеш под шибаната вода. Така ще изглеждам и аз. Но като пума. Много гладен и много опасен. Това е задължително.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Аз съм я писал. Разбира се, че името на режисьора е Джордж Милър. 🙁 Това е грешка, която лично мен, ужасно много ме дразни. 🙂

    Съжалявам и благодаря за забележката!