Оливия Уайлд ще е майката на Тимбърлейк в I’m.mortal

от на 2010-10-03
 

Оливия Уайлд

Броени дни след като от Slashfilm разпространиха новината, че поради една или друга причина заглавието на най-новия фантастичен проект на сценариста и режисьор Андрю Никъл („Гатака”, „Шоуто на Труман”, „Господар на войната”, „Симон”) „I’m.mortal” е било изоставено, получаваме нова голяма новина свързана с филма, този път идваща от TheWrap, които съобщават, че абсолютната ни любимка Оливия Уайлд се присъединява към актьорския екип включващ имената на Аманда Сейфрид, Джъстин Тимбърлейк, Килиан Мърфи и наскоро обявения Винсънт Картхайзър.

Голямата изненада обаче е, че според TheWrap Уайлд ще влезе в ролята на майката на героя на Джъстин Тимбърлек. Aко имате представа кои точно са Уайлд и Тимбърлейк значи знаете защо това е изненада и сега сигурно се питате, как е възможно младата и сексапилна актриса да бъде негова майка, при положение, че той в действителност е малко по-възрастен от нея, да не говорим, че и по принцип си изглежда по-стар.

Предполагаме, че отговорът на този въпрос се крие в сюжета на филма, който разказва за един бъдещ свят, в който гените отговорни за стареенето са изключени, а за да се предотврати пренаселването, времето се е превърнало в разменна валута – богатите практически живеят вечно, докато бедните отчаяно се борят за оцеляване. Явно героинята на Уайлд е на необходимата възраст, за да бъде майка на Тимбърлейк, просто си е платила, за да изглежда млада и хубава.

Оливия Уайлд

Никак не сме учудени, че в последно време Уайлд е навсякъде. Първо, изглежда умопомрачително и второ, като че ли, може да играе (казваме като че ли, защото рядко от зяпане с отворена уста имаме възможност да забележим и играта ѝ). При това положение кой не би я искал във филма си? Както знаете предстои ни да я видим в „TRON: Заветът”, „Cowboys & Aliens”, „Butter” и „Change Up”, за който вече ви съобщихме. Да се надяваме и, че този „leave of absence” който си е взела от “Хаус” няма да продължи безкрайно и 13 ще се завърне.

коментари
 
Отговорете »

 
 • lilia
  2010-10-03 at 17:23

  Тя с удоволствие ще изиграе нужната роля.Още повече , че има рутина ,която ще доведе до много по-добри резултати в сегашния филм.Това че изглежда по определен начин не е фактор за това какво качество дава в работата си.Двете неша не бива да бъдат смесвани по никакъв начин.

  Отговор

 • 2010-10-03 at 17:28

  Разбира се, че не трябва да се сместват! Досега, аз поне не съм оставал разочарован от играта ѝ. :)

  Отговор

 • lilia
  2010-10-03 at 17:42

  Като първа необходимост, нейната героиня намира за потребно да проведе много топъл и загрижен разговор със сина си.Оказва се , че тя вижда в него следи от тъга, обезсърчаване, болка, и още ред такива черти, които са абсолютен коз в ръцете на неговите противници.Не веднъж му е намеквала, че една истинска духовна споделена емоция би му дала криле и сили да се справи с такива усещания.Когато е в неблагоприятни за него мигове, тя като майка чувства това и всячески търси начин да го подкрепи, дори и с риск да бъде наранена и отстранена от сцената.Тя не може да гледа как стои с измъчен поглед и наведена глава пред стена от грижи.Много е щастлива когато го вижда смел, твърд и много целенасочен.Сърцето и подскача от радост,когато той успее да се пребори с голям неприятел.Твърдо е до него денонощно ,щом става дум за помощ и подкрепа.Той трябва да е спокоен и захранен с много любов, за да издържа.Много често майчинто сърце се пренася при него и го търси, пита и топли.Трябва да е сигурен във неприкосновеността на това.

  Отговор

 • 2010-10-03 at 17:54

  Or Not! :))))))))

  Лилия, много пъти съм го казвал, но пак ще повторя: направо ми пълниш душата :)

  Отговор

 • 2010-10-03 at 20:14

  Въпросът е с какво е напълнила вените си. 😀

  Отговор

 • 2010-10-04 at 00:28

  С какво може да ги напълни, след като в тях вече тече амброзия? :)

  Отговор

 • 2010-10-04 at 13:58

  Мацката не е ли твърде млада за да му е майка?

  Отговор

 • 2010-10-04 at 14:44

  Може би трябва да четеш по-внимателно статиите, които коментираш, Петров.

  Отговор

 • 2010-10-04 at 15:09

  Не че не могат да я гримират и като баба му, но добри възрастни актриси има колкото щеш, а и тук целта е друга! 😉

  Отговор

 • 2010-10-04 at 17:44

  Ако я гримират, няма да го гледам :)

  Но 100% съм сигурен, че предположението ни, че героинята на Уайлд е на необходимата възраст, за да бъде майка на Тимбърлейк, но си е платила, за да изглежда млада, ще се окаже правилно :)

  Отговор

Коментирайте