Лиъм Нийсън замества Мел Гибсън „Ергенски запой 2”

от на 2010-10-23
 

Гибсън „Ергенски запой 2”

Е, това беше бързо! Мел Гибсън НЯМА да участва в „Последният ергенски запой 2”. За разлика от повечето подобни слухове, които след няколко дни се оказват пълна измишльотина, в този случай Мел наистина се е разминал с ей толкова… Режисьорът Тод Филипс обясни: „Мислех, че Мел ще е страхотен във филма и имах пълната подкрепа на Джеф Робинов и екипа му. Но разбирам, че създаването на един филм е съвместно творчество и в крайна сметка решението не получи пълната подкрепа на актьорите и екипа.” Интересно кой ли е се е възпротивил?

Лиъм Нийсън

Но за радост на всички фенове на „Ергенски запой” бързо се е намерил заместник на Гибсън и според Variety той е Лиъм Нийсън. Може би е малко странен избор – в първия филм очакваната поява беше на Майк Тайсън – но в крайна сметка не става дума за главната роля, а и Нийсън вероятно с удоволствие ще се направи на идиот. Все пак съвсем наскоро участваше в „А-отборът”, най-добрият момент в който беше когато се появи „под прикритие” и приблизително за минута приличаше на себе си. Всъщност, може би Брадли Купър е бил недоволен от идеята за Гибсън, защото е искал да пробута стария си полковник? Само че Лиъм Нийсън няма нужда от връзките на Брадли Купър…

За нас всяка роля на Нийсън е добра поява, въпреки че в „Последният ергенски запой 2” повече щеше да ни хареса да видим Мел Гибсън. Но не изпитваме силни чувства по въпроса кой ще участва и кой не, защото ролята на доктор Кен отдавна е потвърдена и ние сме спокойни.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте