Дарън Аронофски обмисля „Machine Man”

от на 2010-10-29
 

Дарън Аронофски

Още не сме преживели драмата „Wolverine 2” – „Twentieth Century Fox” може и да не са обявили новината официално, но Хю Джакмън вече потвърди, че незнайно как е прилъгал Дарън Аронофски да режисира продължението на колосалния провал от 2009 – и поради тази причина сме обнадеждени от новината разпространена от Daily Variety, че Machine Man” ще е следващият режисьорски проект на Аронофски, след като приключи с Х мутанта.

Създаден по онлайн романа на Макс Бери (издаван по страница на ден), „Machine Man” е закупен от „Mandalay Pictures” преди около година, когато все още не се знаели как ще завърши историята на гений, заменящ различни части от тялото си с машини. Пълната книга ще излезе идната пролет и Марк Хейман (сценарист на „Black Swan”) работи по екранизацията.

Определено звучи по-добре и по-интересно (не, че е трудно…) от Хю Джакман по бакенбарди, нали? Колкото и да харесваме Аронофски, Х-мен, а и Джакман, просто не можем да приемем „Wolverine 2”. Ще го гледаме, но с болка.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-10-29 at 15:44

  Разочарование е, че Аронофски така се комерсиализира :/

  Чакам с нетърпение Black Swan, но любим филм на Аронофски си остава "Пи" :)

  Отговор

 • 2010-10-29 at 16:04

  Абе нека се комерсиализира, само нека да не е с „Wolverine 2”. :(

  А "Пи" е доста як. За сега обаче, най любимият ми негов филм е "Фонтанът" :)

  Отговор

 • 2010-10-29 at 18:39

  Аз май някои от последните му ги пропуснах (за сега). "Фонтанът" нещо не го схванах, а и не ми хареса. И наистина "Пи" е страхотен филм. То май наистина много режисьори са започнали с такива нискобюджетни, но много идейни филми.

  Отговор

Коментирайте