Ал Пачино

Още тъгуваме по WTF трейлъра на “The Agony and the Ecstasy of Phil Spector”, който уви изчезна от нета, но сега имаме още един шанс да се замислим що за същество е Фил Спектър – според New York Times Ал Пачино ще участва в HBO филм за прословутия музикален продуцент, неотдавна осъден за убийството на Лана Кларксън.

И още по-добрата новина – освен, че Пачино е просто идеален за ролята на ненормалния Спектър – е, че Дейвид Мамет ще напише сценария и ще режисира телевизионния филм. Интересно ни е да видим какво ще се получи – преди почти 2 десетилетия комбинацията от диалога на Мамет и изпълнението на Пачино родиха „Гленгари Глен Рос”, така че очакванията ни са толкова високи, че чак алпийски.

Незнайно защо все още се опитват да ни убедят, че Спектър заслужава повече уважение и признателност, след като е продуцирал толкова успешни песни и албуми и е работил с (очевидно тук „работил” е евфемизъм за „тормозил”) едни от най-талантливите и легендарни поп-изпълнителни. Камерън Кроу и Том Круз даже се отказаха от планирания си филм за Спектър, заради предвидими проблеми с финала. Да ви кажем честно, сам си го е измислил този финал и каквото и да са му подготвили Мамет и Пачино, ние няма да пролеем ни една сълза на съчувствие за мистър Спектър.

„Well, he walked up to me and he asked me if I wanted to dance.
He looked kinda nice and so I said I might take a chance.
When he danced he held me tight
and when he walked me home that night
all the stars were shining bright
and then he….

killed me!”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *