„True Grit” на братя Коен – първи тийзър

от на 2010-09-28
 

Знаете колко се вълнуваме от всеки филм – не, от всеки слух за предстоящ филм – свързан с братята Коен и с голямо удоволствие ви представихме първата снимка от “True Grit” в средата на август, когато премиерната дата 25 декември ни изглеждаше още по-далечна. А сега се появи и първият тийзър трейлър на филма и въпреки че е прекалено кратичък и не разкрива толкова подробности, колкото ни се искаше, пак е един от най-добрите трейлъри, които сме гледали от доста време насам.

Като изключим песента в стил „братя Коен”, разказа на главната героиня, безупречните общи планове, Джош Бролин (който категорично напомня за любимия ни „Няма място за старите кучета”, повече дори от надписа „От носителите на Оскар режисьори”) и разбира се, великия Джеф Бриджис, няма нищо чак толкова специално. Така или иначе щяхме да гледаме новия „Коен” уестърн, но сега просто нямаме търпение. Проверете дали ще ви подейства по същия начин.

True Grit” не е римейк на филма с Джон Уейн, а нова екранизация на романа на Чарлс Портис, и сред останалите актьори са Мат Деймън, Бари Пепър и младата, неопитна Хейли Стейнфийлд, която – поне според трейлъра – няма да се остави да бъде засенчена от по-известните си колеги.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте