“The Tourist” с Жоли и Деп

Благодарение на Yahoo, след дълги отлагания и множество промени в творческия екип, първият трейлър на “The Touristвече е факт.

Въпреки че повечето ни колеги зад океана са доволни от това, което виждат, ние трябва да кажем, че ако не бяха имената на немския режисьор и носител на Оскар Флориан Хенкел фон Донерсмарк („Животът на другите”) и на Джони Деп, директно щяхме да сложим едно кръстче върху този до болка познат и гледан до втръсване филм, който на всичкото отгоре е и римейк на френския трилър „Антъни Цимър”.

Франк (Джони Деп) е американски турист, който посещава Италия, за да лекува разбитото си сърце. Елиза (Анджелина Жоли) е необикновена жена, която умишлено пресича пътя му за свои собствени цели. На фона на главозамайващата Венеция, Франк се впуска в преследване на един романс, но скоро се оказва, че той самият е преследваният, след като двамата с Елиза са заклещени във водовъртеж от интриги и опасности.

Сценарият на „Тhe Tourist” е дело на Джулия Фелоус („Госфорд парк”, „Панаир на суетата”, Младата Виктория”) и Кристофър МакКуори („Обичайните заподозрени”, „Валкирия”), а както споменахме по-горе, с режисурата се е нагърбил Флориан Хенкел фон Донерсмарк. Освен Джони Деп и Анджелина Жоли в ролите ще видим  Пол Бетани, Руфас Сюъл, Тимъти Далтън.

Премиерата за България е насрочена за 07.01.2011 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments