Официалният синопсис на „Бързи и яростни 5”

от на 2010-09-14
 

Едва ли българското заглавие на „Fast Five”, ще е „Бързата петорка”, но би било чудесно, не мислите ли? Всъщност става дума за петия филм от поредицата „Бързи и яростни” и тук набързо сме събрали всичко, което знаем за филма до момента.

След като Вин Дизел се завърна зад волана (Пол Уокър също, но едва ли на феновете им пука чак толкова много), четвъртият филм беше солиден успех – на 10 юни ще разберем дали си е заслужавало да правят и пети. Заглавието ще е „Fast Five”, колите без съмнение ще са подобаващо пипнати, режисьор е Джъстин Лин, действието се развива след края на предишния филм, така че хронологията е запазена и не искаме да ви издаваме спойлери, ако не сте го гледали, но сред актьори са Дизел, Уокър, Джордана Брюстър, Тайрийз Гибсън, Крис „Ludacris” Бриджес,  Дуейн „Не го наричайте Скалата” Джонсън, Хоаким Алмейда, Елса Патаки, Сун Кан и още няколко познати и непознати лица.

След като Брайън (Уокър) и Миа (Брустър) измъкват Дом (Дизел) преди да стигне до затвора, тримата прескачат граница след граница, за да избягат от властите. Попаднали в ситуация, от която не могат да се измъкнат, те трябва да планират един последен удар в Рио де Жанейро, събирайки елитния си екип от крадци и шофьори. Единственият начин да се измъкнат живи, е да си разчистят сметките със съмнителен бизнесмен, който иска да се отърве от тях веднъж завинаги. И той не е единственият – федералният агент Люк Хобс (Скалата) е готов на всичко, за да ги залови, но скоро разбира, че в Бразилия не е толкова лесно да различиш добрите от лошите. Сега той трябва да залови Дом и Брайън… преди да ги намери някой друг.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте