„Due Date”

От „Warner Bros” пуснаха нов, международен трейлър на последния режисьорски проект на Тод Филипс („Голямото пътуване”, „Old School”, „Старски и Хъч”, „Последният ергенски запой”) озаглавен „Due Date”, в който си партнират Робърт Дауни джуниър и Зак Галифанакис.

Това, което е интересно за нас е, че трейлърът почти не се различава от първата реклама, която видяхме преди няколко седмици, но въпреки това ни допада доста повече. Разбира се, не можем да сме сигурни дали не си въобразяваме, затова преценете сами:

Питър Хайман е бъдещ баща, който на всяка цена трябва да бъде до съпругата си по време на раждането ѝ, планирано за след пет дни. Бързайки да не изпусне самолета, той се сблъсква с амбициозен актьор на име Итън Трембли, който преобръща плановете му с краката нагоре. Сега, за да стане свидетел на раждането на детето си, Питър, заедно с Итън, трябва да предприеме „пътешествие” през страната, което ще доведе до разбиването на няколко коли и приятелства, както и до скъсването на последната му нервичка.

Премиерата на филма е 5 ноември, а в ролите освен Дауни и Галифанакис ще видим още Джулиет Луис, Мишел Монахан, Джейми Фокс, Алан Аркин и RZA.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *