Майкъл Никвист

Въпреки че сюжетът и най-вече заглавието на новата „Невъзможна мисия” са все още доста неясни, нещата около кастинга продължават да се случват, при това с доста добра скорост.

Най-новото попълнение се нарича Майкъл Никвист (“Girl with the Dragon Tattoo”, „Together”, “As it is in heaven”) и според THR, които потвърждават слухa, реазпространен от What’s Playing, той ще изпълни ролята на „един от злодеите във филма”.

Както всяко хлапе знае, всеки подобен филм има нужда от качествен злодей и нашето лично мнение е, че Никвист определено има необходимите заложби да се превърне в такъв. А дали това „един от злодеите” означава, че той наистина няма да е сам в начинанието си да тероризира света – лесно можем да видим как наскоро подписалият договор за участие Владимир Машков (доколкото знаем той ще играе руски агент) също се оказва злодей – само един господ знае.

Останалият актьорски състав на филма – който за момента е на етап търсене на места за снимки и съвсем скоро трябва да влезе в продукция, ако продуцентите искат да е готов за планираната за 16 декември 2011 г. премиера – включва имената на Джереми Ренър, Пола Патън, ветераните Саймън Пег, Винг Реймс и разбира се Том Круз.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *