Хоакин Финикс в „Hoover” на Истуд?

от на 2010-09-22
 

Хоакин Финикс

Вече ви съобщихме за следващия проект на Клинт Истуд, „Hoover” с Леонардо Дикаприо в главната роля. За съжаление, договорът на Дикапио все още не е подписан, но в момента, в който участието му е 100 % сигурно, режисьорът и продуцентите ще направят предложение и на Хоакин Финикс.

Според Vulture Истуд е харесал Финикс за ролята на Клайд Толсън, протеже, а според някои и любовник на Хувър. Ние не знаем много за личния живот на Дж. Едгар – каквото и да се говори, май никой не знае много – но Толсън не само е живял в дома на Хувър, но също така го е наследил, осребрил е застраховката живот и е получил сгънатото на триъгълник американско знаме на погребението му. Как ще бъде представен в сценария на Дъстин Ланс Блек („Милк”) е съвсем друг въпрос, отговорът, на който вероятно ще разберем скоро. Но сме сигурни, че Хоакин Финикс е добър избор за ролята.

Явно Холивуд само е чакал той да си признае, че „пенсионирането” му е било измама и сега ролите се трупат една след друга. Дано „Hoover” е сред проектите, които избере, защото комбинацията Дж. Едгар Хувър, Клинт Истуд, Леонардо Дикаприо и Хоакин Финикс звучи много добре.

коментари
 
Отговорете »

 
 • lilia
  2010-09-22 at 22:54

  Ако спазват сценария ,сигурно така трябва да е…

  Отговор

 • lilia
  2010-09-22 at 22:56

  Е нали ги знае човек режисьорите.Винаги променят по нещо.Въпрос е актьора дали иска да си отстоява виждането и да го извоюва

  Отговор

 • 2010-09-23 at 02:37

  Аз по принцип се кефя, когато режисьорите вкарват нещо от себе си. :) Важното е обаче, да не стане голяма свободия :)

  Отговор

Коментирайте